Roséguld, beige och brunt

2014-09-12
10:27:00
Från Åhlens, H&M HOME, IKEA och Chilli.
För lite mer än ett år sedan så bestämde jag mig för att ha "USA-tema" i mitt rum och tänkte då köpa det mesta i rött och blått. Det blev aldrig riktigt av utan jag jag har en prydnadskudde i blått, vitt och rött med stjärnor på och någon filt sådär, haha. Anyways, som väntat så har jag ändrat mig helt och hållet nu och vill istället ha rummet i roséguld, beige och brunt.
 
Alla väggar är vita (som tur är, himla tur att jag inte gick all in med USA-färger) så jag tänker mig mer detaljer i de tre färgerna ovan. Sängkläder, kuddar och filtar i beige och brunt, ljusstakar, ljuslyktor och eventuellt lampor i roséguld. Har just nu en skitful soffa och ett ännu fulare soffbord men ska förmodligen få en ny soffa och ska kolla på ett vitt enkelt soffbord.
 
Som ni såg på bilden i inlägget häromdagen så har jag en dubbelsäng men bara ett täcke. Har kollat ut ett dubbeltäcke på IKEA som täcker hela sängen istället, blir mycket mysigare så! Något jag även måste köpa då är  nya sängkläder då jag bara har påslakan till enkeltäcke nu. Beiga gardiner är en till grej jag letat efter men har ännu inte hittat några jag vill ha...
En sista grej jag funderar på är huvudgavel till sängen, vilket också är något som, enligt mig, ger ett mysigare intryck. Har då tänkt mig en väldigt enkel i beiget tyg.
 
Som ni märker är det inga stora ändringar jag vill göra utan mer småfix, som faktiskt kan ge hela rummet ett nytt lyft och ett mer stilrent intryck.

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0