Slapplördag

2014-09-27
21:50:43
 
Nämen hej på er! Det var ett par dagar sedan sist... Och anledningen till denna lilla paus är, ingen. Jag i ett nötskal, har inget att blogga om och skiter i det helt och hållet istället, haha. Kanske skulle ta och berätta lite vad jag sysslat med de senaste dagarna då...
 
I torsdags hade jag studiedag och då åkte jag och Emanuel en sväng till Göteborg. Hade tänkt att mobilblogga där nere men det glömde jag bort.. Han sov sedan här och igår var det skola igen. Hade prov på två av mina tre lektioner och det kändes helt okej. Kunde gått både bättre och sämre. Kan väl erkänna att jag inte pluggade så mycket som jag hade kunnat, men som sagt så gick det bra ändå. Kändes det som i alla fall.
 
Idag har jag inte sysslat med någonting alls nästan. Tog en dusch förut och efter det hade jag ingen aning om vad jag skulle hitta på så jag lockade håret, sminkade mig och fotade lite självporträtt. Blev sådär resultat får jag nog erkänna... En av bilderna ser ni iallafall här uppe som jag redigerade lite snabbt bara för att ha något till inlägget.
Nu har jag precis sett klart The Final Break, som förövrigt är det sorgligaste slutet på en serie nånsin, fyfan alltså. Hade tänkt kolla på någon annan film nu och trycka i mig lite mer gröna pringles (absoluta favoriten!). Vi hörs när vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Emelie Johansson

Hej tjejen! Skulle du vilja hjälpa mig så jag vinner en iphone 6 skulle vara riktigt snäll! Här är tävlingen http://a.pgtb.me/N3S3vR?app_data=entry_id%3D69501300 den är på Facebook och du måste vara inloggad! Skulle betyda allt och det går snabbt, kram :)

2014-09-29 @ 11:55:49 - http://sdotter.se

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0