Snart fyller jag sjutton

2014-09-19
10:46:00
Om ungefär tre veckor blir jag äntligen sjutton år. Eller äntligen och äntligen, 17 är väl den segaste och tråkigaste åldern i hela livet? Ett år innan "friheten" och arton år. Längtar till efter nyår då man som 97a kan säga "Detta året fyller jag arton" även om det är 10 månader framåt för min del. ;)
 
Tänkte sätta ihop en liten önskelista över vad jag vill ha när jag fyller men kom bara på dessa två saker. En kabelstickad GANT-tröja och en blus från OddMolly. Älskar mönstret och färgen på blusen! Inte så gulligt och puttinuttigt som på alla andra deras blusar. Eftersom jag tänkt göra om rummet så önskar jag mig bara pengar utöver dessa två saker, så jag kan inhandla alla beiga, bruna och roséguldfärgade ljuslyktor, kuddar, lampor, sängkläder och andra inredningsdetaljer.

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0