Vem är jag?

2014-09-08
14:42:00
 
Kom på att alla läsare här kanske inte är från mina gamla bloggar osv., så jag tänkte berätta lite om mig själv!
 
Jag heter då Alice Gustafsson och är 17 år. Bor i Munkedal, varannan vecka hos pappa och varannan hos mamma. Går mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.
Är en riktigt serienörd och väntar ständigt på nya säsonger och avsnitt. Favoriterna är Grey's Anatomy, Arrow och Orange is the new black.
 
Tycker om apeslinchoklad, B&J, färgen rosa, min pojkvän, att kramas och gosa, sena kvällar och att umgås med mina underbara kompisar.
 
Men som ni säkert förstått så är mitt absolut största intresse fotografering. Jag fotar med en Canon EOS 60D som jag köpte för lite mer än ett år sedan och jag kan lätt säga att det var mitt bästa köp någonsin. Som jag älskar den! Blir det intressant så lägger jag även ut hela min utrustning här någongång, när jag får tid och orkar...
Har fotat i ungefär fem år. Från början gick jag runt med en kompaktkamera och fotade växter i mörkret, med blixt, vilket inte resulterade i så fina bilder. Men jag har utvecklats och idag har jag flera bröllop och porträttfotograferingar med mig i bagaget. Kika gärna in på min hemsida, klicka här!
 
Så att jaa, det var väl det mesta man kan säga om mig och vad jag sysslar med. Och i brist på självporträtt så fick det bli två selfies från min instagram (gustafssonaalice).

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0