Det här med bloggande - funderingar 02.00

2015-02-28
02:00:34
 
Funderar ofta till och från om jag vill blogga igen. Börjar bli löjligt nu, hur många gånger jag slutat och börjat igen. Men det är någonting med att få skriva av sig och, för min del, visa och lägga upp bilder jag tar. Kanske börjar jag igen, eller så blir det inget mer efter detta inlägg. Det återstår att se helt enkelt.
 
Något jag måste erkänna är att jag knappt fotar längre. Bilden ovan är från senaste gången jag fotade som inte hade med skolan att göra. Känner ingen större lust alls längre mot när jag för ett par år sedan bara kunde gå ut med kameran på promenad i timmar. Det är mycket i skolan just nu. Alla säger att vårterminen i tvåan är värst och jag kan nog hålla med änsålänge. Prov, inlämningar, läxor och uppsatser hela tiden. Så ja, det återstår att se vad som händer med detta.

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0