En grå söndag

2015-03-08
20:46:17
 
Hejsan på er! Allt bra?
 
Idag har det inte varit något annat än grått. Var ute i stallet förut på möte och knäppte några bilder utöver hagarna och åkrarna och ni ser ju själva hur trist det såg ut. Men, imorn visar väderleken sol så vi får hoppas på bättre då! Förutom mötet så har jag vart ute och övningskört med morfar. Har innan abara kört med pappas bil, som är en automat, så jag och morfar tränade lite start i backe och sådant. Gick galant! När jag kom hem lagade jag mat tillsammans med resten av familjen och det blev lax med fetaostpesto, ALLTSÅ SÅ GOTT!
 
Eftermiddagen och fram tills nu har spenderats vid kökbordet pusslandes på ett 1000-bitarspussel. En mysig söndag och imorgon börjar jag veckan med en sovmorgon.
 

Kommentarer
Postat av: therese

Det här med pussel är ju sjukt underskattat. Det är ju supermysigt. Förr hade vi det som tradition på julen. Men nu har jag inte firat jul på 4 år så har inte blivit något pusslande. Fick ni ihop 1000 bitar på en dag?

2015-03-09 @ 14:06:50 - http://nuva.blogg.se
Postat av: Brightline

Lax <3

2015-03-21 @ 09:03:24 - http://brightlines.co

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0