Maria Nila - Cacao Intense

2016-01-28
19:32:39
 
Godkväll på er! Jag har precis blåst mitt hår efter en välbehövlig dusch. Beställde en färgbomb från Maria Nila i färgen Cacao Intense häromdagen och idag fick jag en avi om att den var framme. Blev riktigt nöjd faktiskt! Lite mörkare och en mer varm slash guldig ton. Tror jag ska prova att ha i den lite längre nästa gång. 
 
Annars då? Jo, hade bara en lektion idag där vi inte gjorde någonting så kunde lika gärna ha stannat hemma. Att bo i Munkedal och gå i skola i Uddevalla kanske inte låter så jobbigt, men att gå hemifrån halv åtta och komma hem halv ett bara för en lektion och för att tågen och bussarna går så konstigt är inte speciellt roligt. Men men, fick uträttat lite ärenden när jag kom hem i alla fall. Annars har jag bara tagit det rätt lugnt i eftermiddag. Kommit lite längre på gymnasiearbetet och plockat iordning lite på rummet. 
 
Imorgon är vi lediga från skolan, det ska bli så skönt! Så, ikväll ska jag ta bussen in till Uddevalla och sova hos Julia som varit på kurs i Stockholm en vecka, som jag saknat henne! I helgen är det jobb som gäller, 18-01 imorgon, 19-03 på lördag och 17-21 på söndag. Åhh vad jag längtar!... eller inte. 

Onsdag

2016-01-27
12:42:33

Sitter just nu och ska ha min sista mattelektion för dagen. Jag var dum nog att välja till Matte 4 utöver min redan obligatoriska kurs Matte 3b, så vissa dagar i veckan har jag två mattelektioner. Inte alltid så kul men förhoppningsvis så är det värt slitet sedan. På bilden ser ni min lunch, matsalen serverade potatis- och purjolökssoppa och det är bland det värsta jag vet så fick bli en risifrutti samtidigt som jag pratade med en handläggare på kommunen angående lite frågor om mitt gymnasiearbete. Min mage ekar tomt just nu. Tur är att denna lektionen är min sista för dagen, får skynda mig hem och trycka i min lite tortellinigratäng som pappas sambo lagade igår, mums! Nu ska jag gräva ner mig i ekvationer, derivator och allt vad det heter. 

Och vips, så var jag tillbaka igen

2016-01-26
22:50:45
 
Japp, här är jag igen. Precis lika ivrig som vanligt och med tanken att "denna gången ska jag faktiskt ta tag i det". Tror inte att denna gång kommer vara någon större skillnad... Något jag dock tänker hålla fast vid, den här gången, är att det ska vara utan krav. Någon vecka kanske det ekar tomt med bara tre inlägg medan nästa vecka får ni se vad jag gör varje minut av varje dag. Okej, inte så extremt men ni förstår poängen. Denna gången ska jag blogga när jag vill och verkligen har lust, inte bara för att. 
 
Vad har hänt sen sist? Allt i stort sett... Sist jag bloggade här var i mars. Nu är det slutet på januari, nästan ett år sedan. Under den tiden har mycket hänt och jag är långt ifrån samma person som jag var då. Jag gick ur tvåan och går nu mitt tredje och sista år på gymnasiet och jag tror närmare bestämt att det är 128 dagar kvar till studenten. Bara 128 dagar kvar. Tänk att jag är inne på min sista termin av 26 terminer med förskolan inräknat. Det är lite svårt att förstå. Hade kunnat ägna ett helt inlägg om hur jag känner angående detta, men det kan vi ta någon annan gång. 
 
Studentmössan ligger fin och kristallig hemma, jag har redan lyckats köpa tre studentklänningar för att jag har världens beslutsångest och det enda vi pratar om i skolan är studetflak, bal och champangefrukost. Bara 128 dagar kvar. Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0