Maria Nila - Cacao Intense

2016-01-28
19:32:39
 
Godkväll på er! Jag har precis blåst mitt hår efter en välbehövlig dusch. Beställde en färgbomb från Maria Nila i färgen Cacao Intense häromdagen och idag fick jag en avi om att den var framme. Blev riktigt nöjd faktiskt! Lite mörkare och en mer varm slash guldig ton. Tror jag ska prova att ha i den lite längre nästa gång. 
 
Annars då? Jo, hade bara en lektion idag där vi inte gjorde någonting så kunde lika gärna ha stannat hemma. Att bo i Munkedal och gå i skola i Uddevalla kanske inte låter så jobbigt, men att gå hemifrån halv åtta och komma hem halv ett bara för en lektion och för att tågen och bussarna går så konstigt är inte speciellt roligt. Men men, fick uträttat lite ärenden när jag kom hem i alla fall. Annars har jag bara tagit det rätt lugnt i eftermiddag. Kommit lite längre på gymnasiearbetet och plockat iordning lite på rummet. 
 
Imorgon är vi lediga från skolan, det ska bli så skönt! Så, ikväll ska jag ta bussen in till Uddevalla och sova hos Julia som varit på kurs i Stockholm en vecka, som jag saknat henne! I helgen är det jobb som gäller, 18-01 imorgon, 19-03 på lördag och 17-21 på söndag. Åhh vad jag längtar!... eller inte. 

Kommentarer
Postat av: OLIVIA

riktigt snygg hårfärg!

sv: åh men gulle, u made my day! tack så mycket!!
kramis

2016-02-13 @ 11:37:02 - http://Olivialice.se
Postat av: Linda

Åh har oxå en av Maria Nilas hemma, men har precis varit hos frisören så det får vänta;)Jag bor i Uddevalla, eller ja Bokenäs. Kul att finna dig här som bor nära!

2016-03-08 @ 11:54:56 - http://hummingbird.blogg.se

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0