Och vips, så var jag tillbaka igen

2016-01-26
22:50:45
 
Japp, här är jag igen. Precis lika ivrig som vanligt och med tanken att "denna gången ska jag faktiskt ta tag i det". Tror inte att denna gång kommer vara någon större skillnad... Något jag dock tänker hålla fast vid, den här gången, är att det ska vara utan krav. Någon vecka kanske det ekar tomt med bara tre inlägg medan nästa vecka får ni se vad jag gör varje minut av varje dag. Okej, inte så extremt men ni förstår poängen. Denna gången ska jag blogga när jag vill och verkligen har lust, inte bara för att. 
 
Vad har hänt sen sist? Allt i stort sett... Sist jag bloggade här var i mars. Nu är det slutet på januari, nästan ett år sedan. Under den tiden har mycket hänt och jag är långt ifrån samma person som jag var då. Jag gick ur tvåan och går nu mitt tredje och sista år på gymnasiet och jag tror närmare bestämt att det är 128 dagar kvar till studenten. Bara 128 dagar kvar. Tänk att jag är inne på min sista termin av 26 terminer med förskolan inräknat. Det är lite svårt att förstå. Hade kunnat ägna ett helt inlägg om hur jag känner angående detta, men det kan vi ta någon annan gång. 
 
Studentmössan ligger fin och kristallig hemma, jag har redan lyckats köpa tre studentklänningar för att jag har världens beslutsångest och det enda vi pratar om i skolan är studetflak, bal och champangefrukost. Bara 128 dagar kvar. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, vad kul att du är tillbaka!

2016-01-26 @ 22:53:15

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0