Onsdag

2016-01-27
12:42:33

Sitter just nu och ska ha min sista mattelektion för dagen. Jag var dum nog att välja till Matte 4 utöver min redan obligatoriska kurs Matte 3b, så vissa dagar i veckan har jag två mattelektioner. Inte alltid så kul men förhoppningsvis så är det värt slitet sedan. På bilden ser ni min lunch, matsalen serverade potatis- och purjolökssoppa och det är bland det värsta jag vet så fick bli en risifrutti samtidigt som jag pratade med en handläggare på kommunen angående lite frågor om mitt gymnasiearbete. Min mage ekar tomt just nu. Tur är att denna lektionen är min sista för dagen, får skynda mig hem och trycka i min lite tortellinigratäng som pappas sambo lagade igår, mums! Nu ska jag gräva ner mig i ekvationer, derivator och allt vad det heter. 

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0