Födelsedagsbrunch

2014-12-12
12:46:09
 
Hej! Kände för att gå in här och knåpa ihop ett inlägg. Det var ett tag sedan... Och det finns egentligen ingen anledning till varför jag inte bloggat. Kompisar har tjatat på fler inlägg och jag har väl ungefär bara struntat i det.
 
Idag fyller min bästa kompis Alexandra år och i lördags firade vi tjejer i klassen henne med en brunch. Olyckligtvis blev jag sjuk i feber och ont i halsen, men jag stannade kvar ändå. Fullproppad med Alvedon och halstabletter så gick det hyfsat bra.
Vi hade en väldigt lång lista innan på vad som skulle handlas till brunchen men det slutade med det "vanligaste"; bacon, ägg, pannkakor, frukt, kex, brie, bål, juice, smoothie och lite annat smått och gott.
 
Alla var nöjda med förmiddagen och gick mätta därifrån. Tror inte jag åt något mer på hela lördagen faktiskt haha.
 

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0