Apples senaste realeaser

2014-09-15
09:38:05
 
Ingen kan ju ha missat att iPhone 6 och iPhone 6+ visades upp på Apples event förra veckan. Jag har i nuläget en iPhone 5 som jag i februari har haft i två år, så ja, jag är ganska sugen på en iPhone 6. Storleksskillnaden är nog det enda som gör att jag tvekar en aning. Femman som jag har nu tycker jag är precis lagom i storlek, men det är förhoppningsvis en vanesak.
Vilken färg ska man då välja? Nu har jag en svart iPhone, det vill jag inte ha igen... En vit känns mer fräsch, och tror nog det lutar åt silver. iPhone 5s är snyggast i guld men 6an är snyggast i silver, enligt mig.
 
Nu på onsdag kommer även iOS8 att lanseras som är Apples nya operativsystem. Designen kommer vara densamma och det nya är några riktigt bra förbättringar. Bland annat lås på appar och quick reply, jag tror att detta blir toppen!

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0