Cecilia ♥ Morgan

2014-09-16
14:40:00
 
För några veckor sedan så fotograferade jag Cecilia och Morgans bröllop. De vigdes i Högås kyrka och hade sedan festen i Sociteten på Gustavsberg. Vigseln var jättefin och något annorlunda, de hade t.ex. ingen klasssisk brudmarch utan ett band som spelade. I vilket fall så var det jättefint och festen efteråt var underbar. Är så glad att jag fick vara med och föreviga deras stora dag!
 
Dessa bilder är från föreberedelserna innan vigseln. Tänkte publicera bilder i omgångar efter vad som hände under dagen.

Kommentarer
Postat av: Amanda Duvenäs

Fina bilder! Själv har jag bara varit fotografassistent för bröllop. Dessa bröllop var på Ice Hotel! Helt klart en upplevelse :)

2014-09-17 @ 14:24:16 - http://boardin.blogg.se/

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0