Idag är jag ensam

2014-09-09
10:09:03
 
Och så var det tisdag igen. Imorgon är det redan tre veckor sedan skolan började, och allt har gått i ett sjukt högt tempo efter det. Fick läxor, prov och inlämningar direkt. Åh, jag är så inte redo för allt sånt ännu. Lever fortfarande kvar i tanken att det är sommarlov, det får ändras på.
Imorse var det verkligen höstigt ute. Väldigt dimmigt och nästan lite härligt kallt ute, inte för kallt ännu dock, så jag kan fortfarande gå runt i min skinnjacka. Har faktiskt inte ens skaffat mig en höstjacka än, får ta och kolla lite på det.
 
Idag är jag helt ensam i skolan. Näe, inte helt men alla jag brukar umgås har annan programfördjupning än mig och idag är de på utflykt. Kul... Marknadsflring som är min nästa lektion är dessutom inställd så jag börjar inte lektionen efter det, som är engelska, förrän klockan halv ett. Ska nog låsa in mig i ett grupprum och kolla på BigBrother under tiden, eller faktiskt utnyttja tiden och plugga? Haha nej, vem lurar jag egentligen. ;)

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin bild!

2014-09-09 @ 11:19:25 - http://blogofphoto.webblogg.se

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0