Kort onsdag

2014-09-10
21:37:00
 
Oj, här hade jag glömt att skriva idag, haha. Gick bra detta med regelbundet bloggande... Nej men vet inte riktigt hur jag ska ha det ännu, lär väl bli ett inlägg lite då och då skulle jag tro. Blir bäst och bekvämast för mig så!
 
Idag hade jag bara tre lektioner och slutade då kvart i ett så jag hann med ett-bussen hem. Det var riktigt skönt att vara hemma två istället för halv fem må jag säga. Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra ut allt jag hade i garderoben, sortera det i en ha-kvar-hög och en släng-hög. Slänghögen blev inte så stor, men det är i alla fall tanken som räknas. Nu hänger det som blev kvar i färgordning och byxor och andra plagg som inte hänger är fint sorterade. Jag är nöjd!
Fick även bytt sängkläder och tagit en långdusch på 40 minuter så nu ska jag strax stänga igen datorn och lägga mig i sängen med missen bredvid mig. ♥ Ett prefekt avslut på en helt vanlig onsdag.

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0