Mera inredning

2014-09-24
17:20:07
 
Hej på er! Här har det stått tyst idag. Onsdag idag vilket betyder att jag slutar klockan 12.45. Jag, Alexandra och Miranda drog in till torp en sväng. Jag fick bytt en tröja jag köpte till Emanuel, kollat lite grejer så som soffbord till mitt rum och lite annan inredning, vi åt på donken (åh herre min jesus var gott det var, haha) och åkte sedan hem vid tre. Ursäkta för hemska bilder, men har inget annat att visa just nu.
 
Har nu suttit och kollat på vitrinskåp och mattor med pappa och Pernilla som ska göra om lite hemma. Känns lite som att hösten är en sådan tid då man gör om hemma och fixar med ny inredning. Ska bli så kul att det händer lite mer i andra ställen i huset än bara mitt rum!
Nu ska jag plugga lite på ett par prov jag har denna veckan, vi hörs!

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0