Paniken som uppstår

2014-09-11
20:03:16
 
...när jag ska uppdatera mobilen och den sätter sig i återhämtningsläge. Japp, har spenderat hela eftermiddagen med att försöka fixa detta. Googlade runt om det fanns någon chans att jag slapp återställa hela skiten men icke. Så jag kopplade till iTunes och återställde hela mobilen. Var riktigt nära till tårar där ett tag...
I alla fall så har jag nu fått tillbaka alla kontakter, några bilder (typ 400 stycken var kopplade till icloud) och alla appar jag hade innan. Men gud vilken ångest och panik jag fick där ett tag!
 
Nu ska jag göra klart några uppgifter i marknadsföring som ska vara klara till imorgon och sedan bege mig bort mot Emanuel och sova där inatt. Jag har möjlighet till sovmorgon imorgon men han börjar vanlig tid så får se hur jag gör. Alltid lite skönt att slippa stressa på morgonen så det lutar mot att gå hem när han går till tåget.
Ha en bra kväll hörrni, så hörs vi imorgon!

Kommentarer

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0