Valdagbok och naturgodis

2014-09-15
18:38:00
 
Just nu sitter jag i soffan i mina otroligt fula mysbyxor och ska skriva lite på min valdagbok. Vi fick i läxa i samhällskunskapen att skriva något om valet och valrörelsen varje dag fram till valet som då var igår. Ligger alltså lite efter med det hela.. ;) Det är tur att alla playkanaler finns tillgängliga i alla fall!
Var så otroligt godissugen när jag gick från tåget så svängde in på ICA och fick köpt lite naturgodis, i ett försök att verka nyttig. Kanske ska tillägga att jag tryckte i mig choklad och sura bilar igår, haha. Helt hopplös är jag!
 
När jag gjort klart mitt lilla plugg så stänger jag nog ner datorn för idag, så vi hörs imorgon! Har föreberett med lite bilder från en fotografering jag hade för några veckor sedan... Och just det, glömde min kamera hos pappa igår, så nu när jag är hos mamma till på torsdag så blir det tyvärr mobilbilder.

Kommentarer
Postat av: hehe

gud så mysigt du har det!

2014-09-16 @ 08:35:25

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0