Och då var jag här igen...

2014-09-07
15:17:00
 
...haha. Och varför börjar jag då blogga igen? Jo, min fotolärare frågade om jag hade en blogg och jag sa nej. Sa dock att jag haft hur många som helst och han tyckte då att jag skulle starta en igen. Så att tja, varför inte. Tror dock att detta mest kommer bli en nu-har-jag-fotat-detta-kolla-på-mina-bilder-blogg typ, men vem vet. Jag kanske kommer in i ett jätteflow och börjar blogga 5 inlägg om dagen.
 

Skämt åsido. Jag har börjat fota lite mer det senaste och vill ha nånstans att visa upp bilderna lixom, inte bara ha dem i datorn. Så det blev en blogg, igen. Som ni kanske förstod ovan så läser jag Fotografisk bild på mitt individuella val i skolan, går ju ekonomiprogrammet egentligen men ville välja något jag tyckte va kul och där jag slapp dränka mig i ännu mer läxor än vad jag redan har. Anyways, fick i läxa (haha ironin i dessa meningar) att fota svartvita porträtt så tog tillfället i akt och knäppte några bilder på mina kusiner igår. Blev ganska nöjd med resultatet faktiskt.


Kommentarer
Postat av: Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

2014-09-07 @ 15:17:16 - http://blogg.se

Inga bilder får användas utan min tillåtelse!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0