Roséguld, beige och brunt #2

2015-02-28
20:47:00
 
För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om hur jag ville inreda mitt rum och tänkte nu visa lite hur långt jag kommit. När pappas sambo flyttade in fick jag hennes gamla soffa, kan tyckas vara något stor för mitt rum då det är en hörnsoffa med en tre-del och en två-del men det blir en vanesak tror jag. Beställde kuddfodral från H&MHome, det i koppar, två bruna och ett vitt med volanger på.
 
Soffbordet fick jag i födelsedagspresent och det la jag även ut en bild på i tidigare inlägg. Det är från Chilli och jag älskar det. Vit högglansig yta och en glaskiva under. Ljusstakarna på bordet är ett arv från min gammelfarmor som jag fick i konfirmationspresent men som jag helt glömt bort, hittade dem för ett tag sedan när vi rensade lite i skåp och lådor här hemma. Tycker att de passar perfekt! Vasen är från Hemtex, letade efter den jättelänge då den var slut varenda gång jag kollade men tillsut så. Blommorna är i plast då jag inte kan hålla blommor vid liv, köpte dem på Himla Fint inne i stan.
 
Kallaxhyllan från IKEA köpte jag för att dela av rummet lite. Mitt rum är väldigt avlångt så ville ha en "sovdel" med sängen och en "socialdel" med soffan och sånt. Köpte då till korgar att ha som förvaring och ljusstakarna uppepå är en födelsedagspresent från Alexandra och Miranda.
Hyllan bredvid sängen är egentligen en kökshylla från IKEA men tyckte att den passade in där som någon slags nattdukshylla istället.
 
Så, detta är mitt rum just nu. Ska bli några små ändringar till så som att flytta garderoben och fixa några gardiner.

Det här med bloggande - funderingar 02.00

2015-02-28
02:00:34
 
Funderar ofta till och från om jag vill blogga igen. Börjar bli löjligt nu, hur många gånger jag slutat och börjat igen. Men det är någonting med att få skriva av sig och, för min del, visa och lägga upp bilder jag tar. Kanske börjar jag igen, eller så blir det inget mer efter detta inlägg. Det återstår att se helt enkelt.
 
Något jag måste erkänna är att jag knappt fotar längre. Bilden ovan är från senaste gången jag fotade som inte hade med skolan att göra. Känner ingen större lust alls längre mot när jag för ett par år sedan bara kunde gå ut med kameran på promenad i timmar. Det är mycket i skolan just nu. Alla säger att vårterminen i tvåan är värst och jag kan nog hålla med änsålänge. Prov, inlämningar, läxor och uppsatser hela tiden. Så ja, det återstår att se vad som händer med detta.Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0