Sunday brunch

2014-09-17
18:33:00
 
Hej på er! Kom precis hem efter en dag i Grebbestad med Alexandra.
Vaknade upp hos pojkvän imorse men tog sedan bussen till Grebbestad vid tolv. Väl där så drog vi vidare till Tanumstrand och åt brunch. Gud. Vad. Gott. Proppade på tallrikarna med allt från bacon och räkor till ananas och daimtårta. Glömde givetvis ta kort på det så fick bara bild på min efterrättstallrik, som jag inte ens orkade äta upp... Vi var som väntat redigt mätta när vi gick därifrån sen.
 När vi kom hem till Alexandra efter en liten cykeltur slängde vi oss i sängen och slösurfade för att sedan förflytta oss till soffan och kolla på ettan om valet. Just då var det intervju med Annie Lööf.
Nu hade jag tänkt ta mig en dusch och sedan slänga mig i soffan och kolla på valvakan under resten av kvällen och smaska på lite godis jag köpte innan jag tog bussen hem. Lite surt att jag fyller arton först nästa år faktiskt...Hej!
Jag heter Alice Gustafsson och är 17 år gammal. Jag bor i en liten håla kallad Munkedal, ca 1h från Göteborg. Går för nuvarande mitt andra år på ekonomiprogrammet på Agnebergsgymnasiet i Uddevalla.

I min blogg får ni följa min vardag i form av mycket bilder, och såklart även text. Fotografering är mitt absolut största intresse och jag fotograferar med en Canon EOS 60D.
RSS 2.0